Laat ook een bericht achter

Tijdens deze dagen werd er op laagdrempelige, ontspannende en soms humoristische wijze kennis gedeeld. Door de Bijbel te lezen via een psychologische bril, gaf dat inzicht in mijn gevoel als mens, maar bovenal wat God daarin betekent. Ik kan het iedereen aanraden.

Wim - 04-12-2018

De Groundwork Basic was een mogelijkheid om te verkennen waar voor mij (ongezonde) patronen liggen. Het was een veilige setting, waar er ruimte was voor emoties. Met behulp van de basic raak ik steeds meer overtuigd van Gods genade, en kan ik meer vorm geven aan het leven in de vrijheid van Christus.

Coralien - 02-12-2018

Thuisgekomen van een verrijkende en intensieve basic training in Ede. Absolute aanrader, een veilige sfeer waarin veel kennis wordt aangereikt en tegelijk de mogelijkheid wordt geboden om met die kennis in jezelf te duiken. Het heeft mij opnieuw meer inzicht gegeven in mezelf en ook in wie God is in mij. Voelt als meer thuiskomen in mijn eigen hart.

Pauline - 02-12-2018

De afgelopen drie dagen, heb ik mogen ervaren, dat het mogelijk is om pijn en verdriet te kunnen toelaten, er mee om te kunnen gaan, en dit om te keren in liefde.
Hoe mooi is het om echte liefde te mogen ontvangen...
Zonder de veilige omgeving en bijzonder mooie mensen, die het vanuit hun hart begeleiden en coachen en de aanwezigheid van Jezus was dit niet mogelijk geweest.
Zelfs (of misschien wel juist) als je de deur hebt dicht gegooid, en je vol bent van boosheid en onbegrip, is het dus een verademing en geeft het je weer letterlijk lucht en ruimte.
Richard 1dec 2018

Richard - 01-12-2018

Leerzame dagen! Interessante invalshoeken: stuk psychologie, geloof maar ook cognitieve lessen. Ik ga het doorgeven! Dank!

Rianne - 01-12-2018

Ik heb de november Groundwork Basic training gevolgd. Ik ging er open in en kwam tot de verassende ontdekking dat ik diep van binnen een blije fantasierijke jongen ben die graag nieuwe dingen ontdekt, verbanden legt en visie vormt, maar die helaas door de controlepersoon in mij nauwelijks nog ruimte kreeg. Daar kan ik nu verandering in brengen. Daar ben ik dankbaar voor.

Elmer - 01-12-2018

Wow! Ik heb tijdens dit weekend een belangrijk stuk genezing ontvangen in pijn waar ik al van kinds af aan mee leef. Met een kleine hoop ging ik hier mee naar dit weekend toe. Dacht dat het te diep zou zitten. Maar echt bijzonder en diepgaand. Dank voor alle coaches, trainers en andere medewerkers. Ook top geregeld. Echt heel erg de moeite waard!!

Peter - 01-12-2018

Vandaag de afsluiting van 3 dagen. Heerlijke intensieve tijd gehad als coach. Zo mooi om te zien hoe mensen herstel ontvangen in hun innerlijk. Grote wonderen! Heerlijk!

Henk - 01-12-2018