Laat ook een bericht achter

Het kan: psychologie & theologie samen!

1e jaars student - 04-04-2017

Ik heb geleerd dat mijn lichaam en gevoel zeer waardevol en behulpzaam zijn voor mijn leven. Ik moet ze niet negeren. Door kennis te combineren met oefeningen wordt het echt een proces: hoofd – hart!

1e jaars student - 04-04-2017

Heel bijzonder hoe persoonlijk deze opleiding is! Ik vind het een eer om de studie te mogen volgen, heel anders dan reguliere opleidingen. God is erbij en dat merk ik elke les.

1e jaars student - 04-04-2017

Voor mij is leertherapie de plek waar veel samenkomt: persoonlijke en professionele groei.

1e jaars student - 01-04-2017

Wat een bijzondere, leerzame en emotionele dagen, ben erg dankbaar dat ik deze dagen mocht ervaren en ook 'echt' heb ervaren het niet alleen te hoeven doen maar dat Jezus bij me is. En dan zijn de dagen voorbij en gaan we weer naar huis, stappen we weer in de dagelijkse bezigheden waar juist de belemmeringen weer op de loer liggen.....en nu....? Maar met al die hand vaten, tips, naslagwerk en Gods nabijheid heb ik er vertrouwen in dat ik verder kan! Heb gevoeld en ervaren dat het anders kan en dat hou ik voor ogen, een hoopvol proces wat ik een ieder van harte gun!

Jolien - 14-03-2017

De 3 dagen in Apeldoorn sloten aan bij het herstel proces waar ik door heen ga.
Ik heb grote sprongen mogen maken door de handreikingen van de trainers en coaches. Zeker de moeite waard.
Dit is zeker geen vrouwen training, maar ook zeker voor echte mannen.

Wouko - 04-03-17

Wouko - 13-03-2017

Empathie is één van de belangrijkste kwaliteiten in en coach of therapeut waardoor de cliënt geholpen wordt in zijn genezingsproces – wat bevrijdend! Je stuurt alleen op proces, de cliënt is zijn eigen expert.

1e jaars student - 01-03-2017

Ik ben de Groundwork Basic Training niet met een heel specifiek doel voor ogen in gegaan, maar verlangde wel naar wat meer zelf inzicht. De aanleiding was dat, tijdens het jaargesprek op het werk naar voren kwam dat de wijze waarop mensen mij zien niet overeenkomt met hoe ik naar mijzelf (van binnen) kijk. Een kloof dus. Van mijn werkgever moest ik maar 'een cursus of zo' gaan volgen. Zo kwam ik bij Groundwork terecht. Vertrouwend dat God heel goed in staat is om datgene aan het licht te brengen wat nodig is, ben ik er dus open in gestapt. En .... een onverwerkt jeugdtrauma kwam naar boven; iets wat ik had weggestopt onder het mom van 'al verwerkt'. Hoe bijzonder was het om daar mee aan de slag te gaan, Het diepe, helende resultaat daar van is nog meer bijzonder; ik voel me een vernieuwd en geheeld mens, met name in hoe ik kijk naar mezelf: ik ben echt blij met wie ik ben! Op 1 of andere manier is er een kloof overwonnen!

Marijke - 30-01-2017