Laat ook een bericht achter

Al mijn verwachtingen werden overtroffen: wat een oprechte, bevlogen, gelovige, en betrokken trainers, coaches en ondersteuners! Wat een mooie ontmoetingen en gesprekken en wat een veiligheid!
Ik mag dan ook in grote dankbaarheid terugkijken op een driedaagse Groundwork Basic training, waarin ik veel heb mogen ontdekken en leren van en over mezelf en anderen, maar vooral gevoed ben in mijn geloof in God en de heelheid en het goede die Hij met ons voorheeft!
Dankjewel allemaal!

Wouter - 03-06-2018

God is groot! Ik heb 3 dagen ground work basic gedaan. Wat gaaf hoe God ons heeft gemaakt, wat Jezus voor ons doet. Ik zie dat God gebrokenheid heelt, Hij geeft kracht.
Ik ben erg dankbaar dat ik deze cursus heb gedaan, blij met de mooie mensen die ik heb gesproken en wat ik heb mogen leren.
Ik ben enthousiast over deze training, ik beveel het ieder van harte aan!

Inge - 03-06-2018

De 3 daagse training waren super! De organisatie was goed, planning was duidelijk en altijd beschikbaar, ten alle tijden eten en drinken beschikbaar, fijne ruimte, maar belangrijker nog, kundige/fijne coaches die elk moment beschikbaar waren voor elke traan of aanmoediging. Ik ben jullie allen dankbaar voor deze drie dagen. Het heeft mijn kijk op mezelf maar ook op mijn geloof veranderd/verbeterd. Met de tools die ik hier heb gekregen kan ik weer verder ontwikkelen en bouwen aan heelheid.

Bedankt! & tot ziens :)

Daphne - 03-06-2018

Voor mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik de GroundWorkBasic (31mei-2juni-2018) gevolgd. Hiermee heb ik flink wat ontwikkelstappen kunnen zetten en heb ik geleerd om meer mijzelf te worden, te zijn en te blijven. Behalve het opnemen van kennis heb ik ook levensechte oefeningen gedaan waarin aandacht is besteed aan het kennismaken, ervaren en voelen van mijn emoties en hoe ik deze kan inzetten voor mijzelf om in verbinding te kunnen komen met de mensen om mij heen.
Samengevat:
More thrill than a bungee jump.

Rob - 03-06-2018

Drie prachtige trainingsdagen (Groundwork Basic) meegemaakt.
Wat zijn de mensen op het podium ECHT!
Je proeft de liefde van alle werkers. Wat een geweldige coaches. Mildheid, genade en verbinding. Dat heb ik gevoeld!! Hier ga ik me aan vasthouden. Ik heb echt 'bouwstenen'(Tools) meegekregen voor de toekomst. Wat wordt onze Heelmeester erbij betrokken.
Ik ben dankbaar en blij met deze dagen.
De reader was een geweldig hulpmiddel.

Femmy - 03-06-2018

In dit weekend heb ik eindelijk ontdekt wat er in bepaalde situaties wordt getriggerd en wat dit bij mij teweeg brengt. Veel dank voor de open en veilige sfeer die er was en alle liefdevolle inzet!!

Esther - 02-06-2018

Wauw zeg, wat een mooie training! Enerzijds nieuwe inzichten, anderzijds oude inzichten die meer tot leven kwamen of verdiept werden.
Bijzonder om zo kwetsbaar te kunnen zijn bij mensen die je niet kent en je tegelijkertijd helemaal veilig te voelen.
Veel dank aan de bevlogen coaches en andere deelnemers!
Alles was fantastisch georganiseerd en verzorgd.
Heel waardevol en opbouwend allemaal!
Ik kijk vol vertrouwen naar de toekomst.
Absoluut een aanrader!

Marieke - 02-06-2018

En ja ook ik heb geleerd dat ik kan veranderen.
Ik ben al 49 jaar en wou dat ik veeeeel eerder met mijzelf aan de gang was gegaan.
Ik wens ieder de ervaring toe die ik deze 3 dagen mocht meemaken.
Supertraining !!
( niet twijfelen gewoon gaan doen)

Johan - 02-06-2018