Informatieavond / Q&A

17 mei 2021

Startdatum
17 Mei
Locatie
Niet op locatie, maar een online Q&A (ivm covid-maatregelen)
Spreker
Diverse opleiders, studenten en anderen.
Uitverkocht
Nee

Kijk de livestream terug

Benieuwd naar onze opleidingen? De eerste informatieavond hebben we opgenomen en kun je direct terugkijken. Hier maak je kennis met onze opleidingen, onze mensen en onze studenten.

Vraag kijklink aan in een mailtje!

Aanmelden voor de live Q&A

Na het bekijken van deze informatieavond, ben je op maandag 17 mei van harte welkom om al je vragen te stellen tijdens een online Q&A.

De Q&A start om 20.00u.

Klik hier om je direct aan te melden met een mailtje!

Meld je aan voor de avond door ons een mailtje te sturen. Dan zorgen wij dat je 1 dag van tevoren een email ontvangt met een kijklink naar het live webinar. Je hoeft vooraf geen software te installeren.

Ja, de avond is een live online webinar. Dat betekent dat je ook vragen kunt stellen aan de mensen die aan het woord komen. Die vragen stel je in de chat. Je kunt kiezen of je zelf ook in beeld bent of niet.

Je maakt kennis met onze opleidingen, onze mensen en onze missie. Een zo compleet mogelijk verhaal, zodat je alle informatie hebt die nodig is om een goede afweging te maken. We doen ons best om - naast opleiders - ook studenten beschikbaar te hebben voor het beantwoorden van je vragen. De avond start om 20.00u.

Geen probleem! Je kunt sowieso altijd de eerder opgenomen informatieavond terugkijken. Klik hier om een kijklink aan te vragen. Heb je na afloop nog vragen, kun je die ook altijd stellen in een mailtje of telefoontje naar onze backoffice.

Veel antwoorden vind je in de nieuwe studiegidsen voor onze opleidingen. Vraag hier een digitale versie aan voor de therapieopleiding en hier voor de coachopleiding.
Je kunt ons ook mailen of bellen. Hier vind je onze contactgegevens.

🍪
Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid