locatie
Heerde
diensten
  • Coach
  • Counselor
  • Relatietherapeut en Trainer
beschikbaarheid
Ik ben van maandag t/m donderdag beschikbaar; een avond in nader overleg. Gratis kennismakingsgesprek.
telefoonnummer
06-21 83 25 67
email
a.tenhove@empathique.nl
website
http://www.empathique.nl/

Wie ben ik
Ik ben getrouwd met Hans en we hebben één zoon, Frank (1990) en een schoondochter. Samen met onze twee honden wonen we in het prachtige Heerde met aan de ene kant de Veluwse bossen en het Heerderstrand en aan de andere kant de mooie rivier de IJssel.
Inmiddels heb ik al weer een aantal jaren(2008) mijn eigen praktijk “EMPATHIQUE” en beschouw ik het als een voorrecht mensen te mogen begeleiden in hun proces naar persoonlijke groei en geestelijke ontwikkeling.
Ik maak graag tijd voor mijn hobby’s: zingen, lezen (vooral vakinhoudelijk)  en wandelen op de hei of het Heerderstrand met de honden.

Wat heb ik gedaan
In leidinggevende functies vond ik niet de voldoening die ik zocht; ik wilde weten wat mensen in beweging zet of juist niet; mensgericht bezig zijn. Wat speelt zich af in de binnenwereld van mijn medemens. Vervolgens heb ik ontslag genomen (een hele spannende stap) en heb ik mij omgeschoold tot coach, counselor, relatietherapeut en trainer (School voor Coaching, School voor Mediation, Groundwork en EFT). Binnen Groundwork ben ik gecertificeerd coach en trainer.
Ik volg nog steeds workshops en opleidingen en vind intervisie en supervisie belangrijke leermethodes om mijzelf te spiegelen, te ontwikkelen, om in verbinding te zijn met mijzelf, de ander en God. Kan ik anderen raken maar kan ik ook geraakt worden?

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid
Ik ben lid van de beroepsvereniging LVSC; ben als Erkend Coach geregistreerd bij de ST!R en ben daarnaast erkend EFT-relatietherapeut en aldaar geregistreerd.
Ik beschik over een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Hoe ga ik te werk als coach
Ik werk graag volgens het Groundwork-principe en maak zo nodig ook gebruik van een aantal andere methodes. Belangrijk is echter de klik tussen mij als hulpverlener en cliënt en het creëren van een vertrouwelijke en veilige leeromgeving. De verbinding tot stand brengen tussen hoofd, hart en buik (lichaam, geest en ziel).

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?
Binnen mijn praktijk begeleid ik cliënten met uiteenlopende hulpvragen. Ik heb ruime kennis en ervaring als het gaat om conflicthantering en werk graag met partners binnen de relatietherapie.