locatie
Gouda
diensten
  • Registercounsellor
  • Coach
  • Contextueel hulpverlener
beschikbaarheid
Ik maak afspraken voor overdag, meestal op maandag, dinsdag en vrijdag. Ik ben ook beschikbaar als begeleider voor GRIP-groepen in de regio Zuid-Holland.
telefoonnummer
06-30 07 16 96
email
b.mostert@connectcounselling.nl
website
http://www.connectcounselling.nl/

Wie ben ik?
Mijn naam is Brenda Mostert. Ik ben getrouwd met Huib en samen hebben we drie kinderen van 9, 11 en 13 jaar.
Mijn werkzame leven kent een rode draad die wordt gekenmerkt door het werken met mensen; van jongeren tot volwassenen. Dit heb ik gedaan in het onderwijs, het geven van trainingen en later in de hulpverlening als maatschappelijk werker en werkbegeleider. Op dit moment heb ik een praktijk voor gesprekstherapie en coaching. Daarnaast werk ik 2 dagen in de week als manager bij een pastoraal centrum voor prostituees. Voor de ontspanning pak ik graag een goed boek of trek ik mijn hardloopschoenen aan. Ook geniet ik van het contact met familie en vrienden. Ik herken mezelf in de volgende woorden: betrokken en betrouwbaar, met humor maar ook serieus, analytisch en sensitief. Ook werk ik graag ergens naar toe, houd van me te ontwikkelen.  

Hoe ga ik te werk?
Binnen mijn praktijk maak ik veel gebruik van de Groundworkprincipes, de integratieve benadering. Daarnaast ben ik opgeleid als contextueel hulpverlener en werk ik ook met ‘een taal erbij’. Een ‘methode’ waarbij je met poppetjes de context van de situatie visueel kan maken. Vanuit mijn werkervaring als maatschappelijk werker heb ik veel ervaring met de oplossingsgerichte benadering. Wat passend en gewenst is in de situatie zal ik benutten.
Ik vind openheid, respect en vertrouwen erg belangrijk in de begeleiding. 

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Ik ben als registercounsellor geregistreerd bij de AbvC (algmene beroepsvereniging voor coaching & counselling).