locatie
Gouda
diensten
  • Coach
  • Trainer & Spreker
beschikbaarheid
Ik ben beschikbaar op afspraak overdag en ‘s avonds. Ik ben beschikbaar voor groepen die de Groundwork-principes doorwerken (GRIP-groepen) om te worden ingehuurd.
telefoonnummer
0182-75 19 66
email
info@precious-cc.nl
website
http://www.precious-cc.nl/

Wie ben ik?
Ik ben getrouwd met Arie en moeder van 3 prachtige kinderen. Ik hou van een goed gesprek van hart tot hart, gezellige dingen doen met de kids, reizen, lezen, paardrijden en de natuur. Ik ben positief-ingesteld, leergierig en dol op nieuwe dingen.

Wat heb ik gedaan?
Na VWO-beta heb ik aan de Landbouwuniversiteit gestudeerd en daarna een promotie-onderzoek in de humane geneeskunde gedaan. Tijdens mijn studie  heb ik een tijdje in Latijns-Amerika gewoond. Ik merkte dat ik het ontzettend leuk vond om me in mensen, andere culturen & talen te verdiepen. Deze kennis & vaardigheden kwamen me goed van pas bij Stichting de Haven, waar ik in 1998 begon als vrijwilligster en waar ik in 2002 manager hulpverlening werd. Ik heb daar veel ervaring opgedaan met hulpverlening aan mensen in en rond de prostitutie. Inmiddels heb ik een opleiding in Coaching en Counselling gedaan en ben ik een eigen praktijk gestart: Precious Coaching & Training. Sinds januari 2010 ben ik als coach betrokken bij Groundwork. Vanaf augustus 2012 werk ik part-time voor IFES-Nederland en werk ik daar als senior studentenwerker International Student Ministry.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Ik ben lid van de ABvC (algemene beroepsvereniging voor counselling).

Hoe ga ik te werk als coach?
Belangrijk is voor mij een open en veilige sfeer: alles mag worden gezegd! Door middel van gesprekken en specifieke oefeningen word je uitgedaagd verder te komen met je vragen cq. dingen waar je tegenaan loopt. Ik werk volgens de principes van Groundwork. Daarnaast gebruik ik familie-opstellingen, genogram, familiegeschiedenis en diverse creatieve werkvormen al naar gelang de thema`s die spelen.
Het is ook mogelijk om gesprekken te hebben via Skype + webcam. Ik heb hiermee inmiddels goede ervaringen opgedaan.

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?

  • multiculturele coaching
  • levensvragen/zingeving
  • traumaverwerking/pesten/seksueel misbruik
  • conflicthantering
  • wandelcoaching