Laat ook een bericht achter

Een vriendin vroeg mij: als je in drie woorden moet zeggen wat deze training je heeft gebracht? Mijn directe antwoord was: licht, luchtigheid en hoop. En dat terwijl er tijdens de training echt moeilijke momenten voor me waren.

Joke - 27-05-2019

Veilig, leerzaam, verbindend, kwetsbaar, je kunnen en mogen open stellen, ruimte voor je eigen ik...
zo wat kernwoorden na de 3 dagen basic training van Groundwork.
Intensieve dagen, maar zo de moeite waard om nu, vervuld met zoveel nieuwe inzichten aan de hand van Papa verder te gaan op mijn levensweg om mijn ‘eigen ik’ verder te gaan ontdekken, in Zijn liefdevolle en beschermende nabijheid!

Lenie - 26-05-2019

Na dat je het boek “Ik kan veranderen” heeft doorgelezen, ga je tijdens de Groundwork Basic aan de slag met lessen en oeffeningen waarin je voorstellingsvermogen je op innerlijke reis neemt. Je gaat op onderzoek en gaat jezelf veel beter begrijpen. Voor mij was het “a taste of Heaven”. Je mag er zijn zo als je bent. Aandacht, gebed, begrip maar ook praktische informatie over psychologie geven veel inzicht en mildheid voor jezelf om de process van heeling samen met Jezus aan te gaan. Echt een bijzonder en onvergetelijk moment in mijn leven!

Elena - 25-05-2019

Bijzondere dagen, aanrader, perfect vervolg op de basic. Verdieping en een volgende stap in mijn persoonlijke groeiproces en verbinding met mezelf, met God en met de mensen om me heen.

Op welke wijze God - de mens - en de wetenschap bij elkaar komt waaruit je als mens mag ontwikkelen heb ik wederom als bijzonder en uniek ervaren. Ik mag blijven leren met de thema's uit mijn leven en steeds een stapje zetten in mijn groeiproces.

Manier waarop diverse thema's aan bod komen worden op inspirerende manier uitgelicht door de diverse trainers.

Kortom, bij twijfel deelnemen! Ervaar, voel en ga beleven welke volgende stap je mag zetten in je eigen groeiproces!

Jolien - 09-03-2019

Wat een bijzondere dagen! Het is hard werken, maar wat bijzonder om zo bezig te zijn met jezelf. De coping strategieën die je jezelf hebt aangeleerd om bepaalde zaken in je leven het hoofd te bieden, zou je het liefst uit je leven wegdoen. Maar tijdens Groundwork Basic leer je te kijken naar waar die strategieën oorspronkelijk vandaan zijn gekomen. Ze zijn niet voor niets in je leven gekomen. Je mag daar aandacht aan besteden, ze zelfs omarmen en waarderen voor wat ze hebben betekend voor jou. Maar daarnaast mag je ook duidelijk aangeven dat die strategieën niet de regie over je hele leven mogen hebben. Door te kijken naar de verschillende delen in je leven, leer je jezelf beter kennen en verbinding te maken. Want juist daardoor kun je groeien naar de persoon die God jou heeft bedoeld te zijn. Moet dat binnen een bepaalde tijd 'klaar' zijn? Welnee, God geeft ons een leven lang om te leren. Heerlijk toch!

Corien - 02-03-2019

Ik dacht dat ik helemaal in tranen moest zijn en door een psychologische molen gehaald zou worden. Het viel alles mee. De oefeningen zijn behulpzaam en inzichtelijk.
De basics training heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Ik weet nu beter hoe ik van binnen werk en wat ik kan doen als ik mijzelf niet begrijp.
Hoe fijn is het om keuzevrijheid te hebben over je gedrag en emoties. :D

Ralf - 02-03-2019

De Groundwork Grow was net als de basic drie geweldig besteedde dagen. Heel mooi dat Groundwork je fundamentele binnenwereld, met haar enorme impact heeft op hoe je dagelijks functioneert, niet als een gegeven beschouwd, maar je begeleidt om daarin stappen te maken. Prachtig hoe daarin God wordt betrokken en overwhelming hoe Hij je kan raken op die punten waar de meeste pijn zit, te bijzonder.

Diederick - 04-02-2019

SHI(F)T HAPPENS.
Voor de 3 daagse training Grow heb ik gekozen om te leren hoe het voelt om richting te geven aan mijn wensen, deze te uiten in menselijk contact, waarbij ik tijdens work-outs bewust ben gemaakt van mijn drama (spanning,krimp) en waarbij coaches mij inzicht hebben gegeven hoe ik dit kan verschuiven naar verbinding (ontspanning,groei). Kortom, een training in emotionele intelligentie die mij nu al veel gebracht heeft.
- Rob

Rob - 28-01-2019