Laat ook een bericht achter

Heerlijk genoten van de lesstof, bijzondere oefeningen en de mooie diepe gesprekken met andere christenen in mijn groundwork grow weekend. Het heeft mij, samen met Jezus, dieper verbonden met wie ik zelf ben, en met ervaringen uit mijn leven. Dit maakt nog diepere contact met mensen om mij heen makkelijker.
Dankbaar, God is goed!

Bernadette - 01-12-2019

Het was een prachtige 'grow'. De thema's lagen dicht bij mijn hart. Ik heb geleerd dat mijn behoeftes er mogen zijn ipv dat ik ze ontken en de ander altijd laat voorgaan. Dat dit mag, is zo'n ontdekking!
Het mooie van Groundwork vind ik dat naast de oefeningen ook de theorie wordt uitgelegd zodat ik begrijp hoe het in me zit en mijn levenspuzzel completer wordt. Dat maakt dat ik beter de verbinding met mezelf kan aangaan.
Heel veel dank!

Elsa - 01-12-2019

Ik had gehoopt, maar haast niet meer verwacht dat ik meer vrede zou kunnen vinden met mezelf, in hoe ik ben. Toch lijk ik daar echt een flinke stap verder in te zijn gekomen. Ik heb weer hoop dat ik lichter in het leven kan staan en eindelijk wat milder kan zijn naar mezelf. Veel dank!

Erik - 12-10-2019

Het is nu een maand na het weekend en ik ben gewoon blij en heel dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. De sfeer was zo veilig; er werd namelijk niet veroordeeld.
Ik kon de oefeningen (hoe spannend soms ook) omarmen waardoor ik nieuwe inzichten in mezelf kreeg. Wow die oefeningen hebben zoveel kracht! Dan valt er een kwartje omdat je het beleeft. En nu nog komen ze in herinnering en weet je niet alleen de theorie maar vooral wat je moet doen. Echte handvaten voor your everyday life. Ik ben een huisvrouw en moeder van 5, trust me... ik heb handvaten nodig!!!
Daarnaast is het ook gewoon vet interessant om eindelijk es te weten hoe dat nou gaat in je brein... en dat ie zuurstof nodig heeft!! Dan worden quotes als "adem in adem uit, of tel tot tien" ineens duidelijk waarom je brein het nodig heeft dat je dat toepast wanneer je bijvoorbeeld onrustig, angstig, boos o.i.d. bent.
Theorie, praktijk, de bijbel, psychologie en Vaders bemoeienis met ons komen allemaal samen in dit weekend én daarna. Het één vult het andere aan. Je krijgt er gewoon meer inzichten in.
Ik was er klaar voor, maar ben d'r nog lang niet klaar mee!
Het is ook gewoon leuk om de dingen in de praktijk toe te passen en bvb je criticus es even z'n plekje te wijzen.
Vader heeft ons de kracht gegeven om te kiezen om Zijn leefwijze te volgen. Hij heeft alle geduld met ons en vervolgens ook alle hulpmiddelen die we daarvoor nodig hebben. Samen met Hem is het een stuk makkelijker. God dank voor Wie Hij is :)

Tabitha - 26-06-2019

Indrukwekkende, bijzondere, waardevolle 3 dagen Groundwork Basic achter de rug. Het waren intensieve, zeer leerzame en helende dagen. Een veilige haven van warmte, liefde, kwetsbaarheid en openheid. Een plek waar je je echt open kunt stellen om te groeien in geloof en als individu.

Chantal - 27-05-2019

Een vriendin vroeg mij: als je in drie woorden moet zeggen wat deze training je heeft gebracht? Mijn directe antwoord was: licht, luchtigheid en hoop. En dat terwijl er tijdens de training echt moeilijke momenten voor me waren.

Joke - 27-05-2019

Veilig, leerzaam, verbindend, kwetsbaar, je kunnen en mogen open stellen, ruimte voor je eigen ik...
zo wat kernwoorden na de 3 dagen basic training van Groundwork.
Intensieve dagen, maar zo de moeite waard om nu, vervuld met zoveel nieuwe inzichten aan de hand van Papa verder te gaan op mijn levensweg om mijn ‘eigen ik’ verder te gaan ontdekken, in Zijn liefdevolle en beschermende nabijheid!

Lenie - 26-05-2019

Na dat je het boek “Ik kan veranderen” heeft doorgelezen, ga je tijdens de Groundwork Basic aan de slag met lessen en oeffeningen waarin je voorstellingsvermogen je op innerlijke reis neemt. Je gaat op onderzoek en gaat jezelf veel beter begrijpen. Voor mij was het “a taste of Heaven”. Je mag er zijn zo als je bent. Aandacht, gebed, begrip maar ook praktische informatie over psychologie geven veel inzicht en mildheid voor jezelf om de process van heeling samen met Jezus aan te gaan. Echt een bijzonder en onvergetelijk moment in mijn leven!

Elena - 25-05-2019