Laat ook een bericht achter

Ik herken me erg in het gedachtengoed van Groundwork. De integratie van psychologie en theologie, ofwel innerlijke genezing door de kracht van het kruis, heb ik inmijn eigen leven ervaren. Ontdekken van je innerlijke overtuigingen die haaks staan op wat je met je hoofd gelooft, bijv. En je zelf daarvoor niet veroordelen maar ermee naar Hem gaan en Zijn waarheid in je hart laten doordringen en Zijn liefde en aanvaarding leren ontvangen in al die delen van je ziel waar je zelf een hekel aan hebt

Fenneke - 11-06-2020

Bijzonder leerzame en interessante drie trainingsdagen gehad met de Groundwork Basic. Wat mij enorm heeft bemoedigd zijn de trainers die gesproken hebben tijdens deze training. Dat zij zich zo kwetsbaar op durfden te stellen om ook hun eigen pijnen te benoemen en dat zij ook nog steeds bezig zijn met hun eigen ontwikkeling. Geweldige combinatie psychologisch bezig te gaan en dat vanuit Gods perspectief.
Ik heb nieuwe puzzelstukjes mogen ontvangen om mijn eigen reis verder te gaan. Bedankt allemaal! Het was een heel bijzondere en waardevolle training!
Gun jij jezelf dit ook? Meld je dan aan!

Hetty - 11-03-2020

Door de groundwork basic training ben ik weer in contact gekomen met mijn eigen gevoel. Vanuit dit gevoel heb ik scherper zicht gekregen op waar ik vandaan kom en welke impact dat heeft op wie ik nu ben. En waar kan dat veiliger dan in de aanwezigheid van God? Ik heb een aantal concrete actiepunten meegenomen waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan, bijvoorbeeld in mijn rol als vader. Deze sprong in het diepe was het helemaal waard. Bedankt God, bedankt Groundwork!

Bart - 05-03-2020

Genoten van de 3 trainingsdagen. Goede sfeer, veilig en genoeg uitdaging om stappen te maken. Het heeft mij gebracht waar ik op hoopte; inzicht in mijzelf; waar bepaalde emoties vandaan komen en vooral hoe ik er beter mee om kan gaan.
Het was pittig maar ook goed. Gaaf hoe we in zo'n korte tijd zoveel van elkaars hart mochten zien. De trainers en coaches waren kundig en benaderbaar. Er was veel humor en ruimte voor creativiteit. Een aanrader 😊

Gerlina - 02-03-2020

Wat een enorme reality check! Ik dacht dat ik emotioneel wel heel stabiel was, mijn leven redelijk op de rit had. Maar er zijn zoveel automatismen in jezelf, patronen die dag in dag uit bepalen hoe je je leven leeft. En dan blijkt dat je eigenlijk maar heel weinig keuzevrijheid hebt. Wat een bevrijding om te zien dat God mij als mens in mijn kracht wil zetten! Thanks Groundwork voor dit inzicht! Het is een fantastische start van een nieuwe reis voor mij. Een reis naar binnen, maar samen met Jezus.

Nico - 02-03-2020

Een bijzondere training, krachtig en ondertussen zo kwetsbaar. Trainers zijn een mooi voorbeeld in hoe sterk als hoe kwetsbaar je kan zijn. Goed nagedacht over hoe het aanbod qua luisteren en dan een actieve gedeelte met afwisselend serieus en humor. Het heeft mij een enorme boost gegeven om verder gaan, aanvulling op wat ik zocht. En ieder zou ik mee willen geven, vergeet je eigen tuintje niet!

Esther - 01-03-2020

“We gaan jullie uit elkaar schroeven in onderdelen en zetten jullie op de derde dag weer helemaal in elkaar, zodat je heel naar huis gaat”. Met deze zin begon de training zo ongeveer. En dat was geen woord teveel. Het was emotioneel pittig, maar geestelijk heel rijk. Er vindt echt groei plaats. De aanwezigheid van God, het inzicht dat je in jezelf krijgt door de lessen, de oefeningen waarin je zoveel ervaart, de begeleiding van enorm lieve coaches en de kwetsbaarheid die zelfs de trainers durfden te laten zien maken deze dagen onvergetelijk. Veel dank!

Christa - 29-02-2020

Heerlijk genoten van de lesstof, bijzondere oefeningen en de mooie diepe gesprekken met andere christenen in mijn groundwork grow weekend. Het heeft mij, samen met Jezus, dieper verbonden met wie ik zelf ben, en met ervaringen uit mijn leven. Dit maakt nog diepere contact met mensen om mij heen makkelijker.
Dankbaar, God is goed!

Bernadette - 01-12-2019