Waarom doe ik zo, terwijl ik het eigenlijk anders wil doen? Waar komt dat onrustige gevoel vandaan? Is er meer dan alleen werken? Hoe komt het dat ik een burn-out heb? Waarom reageer ik zo heftig tijdens een ruzie? Ik wil wel veranderen, maar hoe?

Wat ik verlang te doen, laat ik na, wat ik wil vermijden, dat doe ik. (Paulus in Romeinen 7:19)

Onbewust doe je misschien dingen die je helemaal niet wilt doen. Je kunt slecht nee zeggen, of je wordt snel boos. Door de jaren heen ontwikkel je patronen die een groot deel van je gedrag, gedachten en gevoelens bepalen. Wil jij weten welke (belemmerende) patronen in jouw leven een rol spelen? Groundwork wil je uitdagen om een duik in het diepe te nemen met de Groundwork Basictraining.

Wat houdt de training in?

De Groundwork Basictraining is een driedaagse training waar je patronen in je gedrag en je gevoel leert onderzoeken en herkennen. Op basis van principes uit de psychologie en theologie ontvang je inzicht op je binnenwereld en doe je praktische handvatten op waarmee je zelf aan de slag kunt.

Deze training is voor iedereen die verlangt naar meer inzicht in zichzelf, naar persoonlijke groei en voor iedereen met innerlijke problemen die niet te groot zijn om zelf aan te werken. De training wordt gegeven in het besef dat God erbij is en dat zijn Geest in ons werkt. Door het kennis maken met en toepassen van de behandelde levensvaardigheden, kun je groeien in je relatie met God, met anderen en met jezelf.

Hoe ziet de training eruit?

Tijdens de Groundwork Basictraining ontvang je onderwijs over diverse thema’s. Na elk stuk onderwijs volgt een vrijblijvende oefening waarin je de theorie toepast. De oefeningen vinden plaats in groepjes van maximaal vier personen, onder begeleiding van een of twee coaches.

Het programma begint elke dag om 09:30 en eindigt om 17:00 uur. We raden je aan om de avonden tijdens de training vrij te houden. De training kan best intensief zijn en door deze drie avonden vrij te houden kun je jezelf volledig op het programma richten.

Tijdens de training behandelen we onder andere thema’s als:

De Groundwork Basictraining wordt gegeven door een team van professionele coaches die door Michelle van Dusseldorp zijn opgeleid.

Deelnemen

De Groundwork Basictraining kost € 385 per persoon (inclusief BTW, exclusief het boek 'Ik kan veranderen').  Het boek "Ik kan veranderen" van Michelle van Dusseldorp is lesmateriaal dat je voor het begin van de cursus moet doorlezen. Heb je het boek nog niet in je bezit? Bestel deze dan mee bij je aanmelding (€ 15). Je krijgt het boek ruim vóór het begin van de cursus toegestuurd zodat je genoeg tijd hebt om deze door te lezen vóór de training. Tijdens de training zorgen wij voor koffie en thee. Bij je aanmelding is het mogelijk om een lunchpakket te bestellen (€ 15 voor 3 dagen). 

Bij annulering van de inschrijving na de wettelijke bedenktijd van 14 dagen of in het geval van no-show wordt er geen restitutie gegeven van het inschrijfgeld. In geval van het niet kunnen bijwonen van de training kan de inschrijving eenmalig in overleg met Groundwork gereserveerd worden voor een volgende Groundwork training die plaatsvindt binnen een jaar na de datum van de cursus die geannuleerd is.

(Lees hier de algemene voorwaarden).

Je kunt je inschrijven tot uiterlijk twee weken voor aanvang van de training, op basis van het beschikbaar aantal plaatsen. (Als je een psychiatrische aandoening of persoonlijkheidsstoornis hebt is deze training niet geschikt voor je. Vraag bij twijfel vooraf advies aan ons of aan jouw huisarts en/of behandelaar.)

Meer trainingen

24 Sep '20

Groundwork Basic training = VOL

De Schutterij, De Schutterij 2, 3905 PL, Veenendaal

12 Nov '20

Groundwork Basic training

nog onbekend, nadere info volgt, --, --