Verdiep, verbreed en veranker jouw persoonlijke groei met Groundwork Grow. Heb je recent of al langer geleden een Basic training gevolgd en wil je verder met wat er toen in gang is gezet? Dan is Grow er speciaal voor jou.  

Verdieping. Van de makers van Groundwork Basic. 

Waarin verschilt Groundwork Grow van Groundwork Basic?

Inhoudelijk gaan we een niveau dieper. Bekende en nieuwe thema's worden op een verdiepende manier behandeld en geoefend. We nemen ook ruim de tijd om nieuwe inzichten en vaardigheden te echt te verankeren en te laten wortelen.

Thema's die we behandelen

  • Leer contact te maken met je primaire emoties en behoeften, en hoe die je leven mooier kunnen maken in plaats van dat ze je tegenwerken. 
  • Ontdek hoe je hardnekkige patronen in je leven kunt herkennen en doorbreken, binnen de bredere context van je relatie met God en de mensen om je heen.
  • Een belangrijk thema is het lijden. Hoe werkt dat eigenlijk? Leer hoe je het een plek geeft en hoe je kunt blijven groeien en sterker worden door het lijden heen. 

Hoe ziet de training eruit?

Tijdens de Groundwork Grow training ontvang je onderwijs over diverse thema’s. Na elk stuk onderwijs volgt een vrijblijvende oefening waarin je de theorie toepast. De oefeningen vinden plaats in groepjes van maximaal vier personen, onder begeleiding van een of twee coaches.

Het programma begint elke dag om 09:30 en eindigt om 17:00 uur. We raden je aan om de avonden tijdens de training vrij te houden. De training kan best intensief zijn en door deze drie avonden vrij te houden kun je jezelf volledig op het programma richten.

De Groundwork Grow training wordt gegeven door een team van professionele coaches die door Michelle van Dusseldorp zijn opgeleid. Tijdens de Grow training zal Michelle zelf ook een deel van het onderwijs voor haar rekening nemen. 

Deelnemen

De Groundwork Grow training kost € 365 per persoon (inclusief BTW). Tijdens de training zorgen wij voor koffie, thee en een soepje. Bij je aanmelding is het mogelijk om een lunchpakket te bestellen. 

Bij annulering van de inschrijving tot 1 week voor aanvang van de Groundwork Grow, worden alleen de administratiekosten à € 30 in rekening gebracht. Voor afmeldingen die binnenkomen minder dan een week voor aanvang van de training zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. (Lees hier de algemene voorwaarden).

Inschrijving gebeurt op basis van het beschikbaar aantal plaatsen en je kunt je inschrijven tot twee weken voor aanvang van de training. (Als je een psychiatrische aandoening of persoonlijkheidsstoornis hebt is deze training niet geschikt voor je. Vraag bij twijfel vooraf advies aan ons of aan jouw huisarts en/of behandelaar.)