Verdiep, verbreed en veranker jouw persoonlijke groei met de Groundwork Growtraining. Heb je recent of al langer geleden een Basictraining gevolgd en wil je verder met wat er toen in gang is gezet? Dan is de Growtraining er speciaal voor jou.  

Verdieping. Van de makers van de Groundwork Basictraining. 

Waarin verschilt de Growtraining van de Basictraining?

Inhoudelijk gaan we een niveau dieper: bekende en nieuwe thema's worden op een verdiepende manier behandeld en geoefend. We nemen ook ruim de tijd om nieuwe inzichten en vaardigheden te echt te verankeren en te laten wortelen. De Growtraining is kleinschaliger opgezet. De groep is ook kleiner dan bij een Basictraining. Is de Basictraining voor jou al een tijdje geleden? Geen nood: we nemen de basics kort nog even door. 


Reacties van deelnemers na de eerste Growtraining:

Thema's die we behandelen

  • Leer contact te maken met je primaire emoties en behoeften, en hoe die je leven mooier kunnen maken in plaats van dat ze je tegenwerken. 
  • Ontdek hoe je hardnekkige patronen in je leven kunt herkennen en doorbreken, binnen de bredere context van je relatie met God en de mensen om je heen.
  • Een belangrijk thema is het lijden. Hoe werkt dat eigenlijk? Leer hoe je het een plek geeft en hoe je kunt blijven groeien en sterker worden door het lijden heen. 

Hoe ziet de training eruit?

Tijdens de Groundwork Growtraining ontvang je onderwijs over diverse thema’s. Na elk stuk onderwijs volgt een vrijblijvende oefening waarin je de theorie toepast. De oefeningen vinden plaats in groepjes van maximaal vier personen, onder begeleiding van een of twee coaches.

Het programma begint elke dag om 09:30 en eindigt om 17:00 uur. We raden je aan om de avonden tijdens de training vrij te houden. De training kan best intensief zijn en door deze drie avonden vrij te houden kun je jezelf volledig op het programma richten.

De Groundwork Growtraining wordt gegeven door een team van professionele coaches die door Michelle van Dusseldorp zijn opgeleid. Tijdens de Growtraining zal Michelle zelf ook een deel van het onderwijs voor haar rekening nemen. 

Deelnemen

De Groundwork Grow training kost € 385 per persoon (inclusief BTW). Tijdens de training zorgen wij voor koffie en thee. Bij je aanmelding is het mogelijk om een lunchpakket te bestellen (€ 15 voor 3 dagen). 

Bij annulering van de inschrijving tot 1 week voor aanvang van de Groundwork Grow, worden alleen de administratiekosten à € 30 in rekening gebracht. Voor afmeldingen die binnenkomen minder dan een week voor aanvang van de training zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. (Lees hier de algemene voorwaarden).

Je kunt je inschrijven tot twee weken voor aanvang van de training, op basis van het beschikbaar aantal plaatsen. (Als je een psychiatrische aandoening of persoonlijkheidsstoornis hebt is deze training niet geschikt voor je. Vraag bij twijfel vooraf advies aan ons of aan jouw huisarts en/of behandelaar.)

Meld je hier aan voor de training >>

Meer trainingen

27 Feb '20

Groundwork Basic training = VOL

Sprengeloo, Sprengenweg 81, 7314 PH, Apeldoorn

16 Apr '20

Groundwork Basic training

Opstandingskerk, Het Kant 1, 3995 DZ, Houten

18 Jun '20

Groundwork Basic training (extra)

De Schutterij, De Schutterij 2, 3905 PL, Veenendaal