Bijscholing

voor professionals

Als professional wil je blijven leren en ontwikkelen. Het houdt jou scherp en je dienstverlening op peil. Groundwork biedt verbredende en verdiepende bijscholing die is geaccrediteerd door de SKB. Daardoor kun je deze lesdagen inzetten voor PE-punten bij de beroepsvereniging(en) waarbij bent aangesloten.

Ons aanbod voor bijscholing voor professionals:

Bijscholing – Een veilige bron voor anderen?

Bijscholing voor Begeleidingsprofessionals met Jakob van Wielink
1 bijscholingsdag | SKB-geaccrediteerd | 14 april 2023

Docent: Jakob van Wielink

Datum: vrijdag 14 april 2023

Tijd: 9.30 uur - 17.00 uur

Locatie: De Schutterij 10, 3905 PL Veenendaal

Accreditatie: SKB-geaccrediteerd | 22 SBU | 0,8 EC

Gekozen en niet-gekozen veranderingen zijn de enige constanten in het leven. Ze dagen je op vele manieren uit en bevragen wie je bent, wie je wilt zijn en waarnaar je onderweg bent. Om te leren bij verandering heb je verbinding nodig met secure bases: inspirerende bronnen bij wie of waardoor je je welkom voelt. Ze moedigen je vanuit die verbinding aan de uitdagingen die het leven biedt tegemoet te treden en aan te gaan.

Secure Base Coachen is een grondhouding én visie op menselijke begeleiding die uitgaat van een voortdurende balans tussen caring en daring. Het vindt zijn oorsprong in de hechtingsbenadering. Op deze scholingsdag maak je intensief kennis met de Secure Base benadering aan de hand van de vijf belangrijkste krachtfactoren bij begeleiding.

Jakob van Wielink (1974) is grondlegger van de toepassing van het secure base gedachtegoed in coaching, therapie en counseling. Hij is partner in De School voor Transitie te Huissen. Daarnaast is hij als faculty mentor verbonden aan het Portland Institute for Loss and Transition (VS) en lid van de International Work Group on Death, Dying and Bereavement (IWG). In 2022 was Jakob de Ira Nerken International Keynote Speaker tijdens het jaarcongres van de Association for Death Education and Counseling (ADEC), waarvan hij tevens lid is.

Jakob werkt internationaal als executive coach voor leiders en hun teams en is opleider en trainer voor professioneel begeleiders. Hij droeg bij aan (internationale) handboeken over coaching, therapie en transitie en is lid van de Adviesraad van het Tijdschrift voor Coaching.

'Het ambacht van de secure base coach' is Jakobs negende boek over transitie. Eerder was hij coauteur van onder meer 'Taal van Transitie. Je roeping als leider in een wereld van verandering', dat op de shortlist stond voor Managementboek van het Jaar 2021. In 2019 verscheen 'Loss, Grief, and Attachment in Life Transitions. A Clinician’s Guide to Secure Base Counseling in de Series on Death, Dying, and Bereavement van Routledge'.

JakobvanWielink.com

€259,00

Inclusief:

  • Lunch
  • Boek 'Het ambacht van de secure base coach' - Jakob van Wielink (t.w.v. €38,50). Het boek wordt in de maand voorafgaand aan de training per post toegestuurd.
  • Na afloop een certificaat als bewijs van deelname

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan