locatie
Zwijndrecht
diensten
  • Coach
  • Counselor
beschikbaarheid
dinsdag en woensdag
telefoonnummer
06-24795527
email
caroline@precious-people.nl
website
https://precious-people.nl/

Wie ben ik?
Mijn naam is Caroline van der Ploeg. Ik ben getrouwd met Pieterjan, en moeder van drie dochters. Inmiddels hebben we er ook drie fijne schoonzonen bij gekregen. Daarnaast ben ik trotse oma van twee kleinkinderen.
Een paar woorden die mij typeren zijn:
• Mensenmens
• Extravert/direct
• Gevoelig/empatisch
• Flexibel
• Actief
In het dagelijks leven ben ik altijd op zoek naar verbinding, verbinding met mezelf (middels reflectie) en verbinding met de mensen om me heen. Met mijn familie, met mijn vrienden, met de mensen in de kerk, met collega’s.
Ik vind erg veel dingen leuk, vervelen komt dus zelden voor. Grenzen stellen is een uitdaging ;).


Wat heb ik gedaan?
Mijn werkzame leven ben ik gestart als verpleegkundige. Daarna heb ik enkele jaren als docent verpleegkunde gewerkt. In 2000 heb ik de overstap gemaakt naar een meer psychologische hoek door de opleiding Omgangskunde te volgen. Sinds die tijd ben ik werkzaam als trainer en coach. In 2017 heb ik de opleiding tot integratief coach bij Groundwork afgerond. Dit geeft een extra verdieping aan het werk als coach/counselor.
Omdat ontwikkeling/groei van mensen mijn passie is, besteed ik een deel van de week aan counseling/coaching. Ik ondersteun mensen die vastlopen, of gewoon verder willen groeien. Kwetsbaarheid, puur, echt zijn, inzicht en bewustwording zijn voor mij kernwoorden. Dit geldt zowel voor mij persoonlijk als in de begeleidingen. Het is mijn passie om mensen te helpen zoeken naar wie ze werkelijk zijn en wat ze kunnen. Ik gebruik daarvoor regelmatig interactieve werkvormen. De principes van Groundwork pas ik met veel plezier toe in de begeleidingen. Dat wat ik doe is doorleefd.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Ik ben lid van de NOBCO en EMCC. 

Hoe ga ik te werk als coach/counselor?
Centraal in het werken voor mij staat luisteren en samen achterhalen wat er bij jou van binnen gebeurt. Ik begeleid je bij ongewenste en/of moeilijke situaties in jouw leven. Daarbij help ik je terug te kijken naar de basis die je hebt meegekregen, om daarna in het nu te kunnen functioneren. Je moeilijkheden zijn je mogelijkheden!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat verandering niet alleen via het hoofd komt, bieden wij als Precious People verschillende activiteiten ter ondersteuning van de counseling, o.a. massage, werken met kleur en beeld, verwenlunch.

Samen bepalen we de duur van de gesprekken. Ik realiseer me dat diepe verwondingen meer tijd vragen. Water kun je niet duwen.

Precious People werkt niet met vaste tarieven, maar op basis van wat het je waard is.

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?
Precious People wil vanuit Christelijke waarden en normen op een betrokken en mensgerichte wijze vrouwen een helpende hand bieden.