Coaches

Elisa Bakker

Integratieve coach
Locatie
De Bult (Steenwijk)
Services
Integratieve coaching
Beschikbaarheid
ma-di-do-vr tijden en dagen kunnen altijd in overleg
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Mensen omschrijven mij als; Betrokken, doortastend, betrouwbaar en oprecht. Tot de kern komen is mijn kwaliteit. Ik hou ervan mensen te helpen, ze te zien ontwikkelen en groeien. Ik hou van mijn gezin en er samen met hen op uit te gaan, ik lees graag een boek en geniet van diepgaande gesprekken.

Wat heb ik gedaan?

Ik heb jaren gewerkt als ambulant begeleider in de psychische hulpverlener. Deze tijd heeft mij als mens en professional enorm verreikt. Ik heb bij Groundwork mijn diploma als integratief coach behaalt. Het starten van mijn eigen praktijk; Jij floreert wat betekent; Groeien, bloeien en tot volle ontplooiing en potentie komen, is geboren uit mijn verlangen de ander verder te helpen. Ik gun het jou dat je meer onbevangen en vrij door het leven kan gaan. Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid? Ik sta in het coachregister van de NFG. Ook heb ik een AGB registratie code PGB.

 Hoe ga ik te werk als coach / therapeut?

Het is mijn passie om door coaching Jou weer te laten floreren, samen tot de kern komen, zodat Jij tot volle bloei en groei kan komen zoals Jij bent bedoeld.  Ik begeleid jou zodat jij weer grip ervaart op je klacht en meer de regie kan pakken over je leven. Dit maakt dat jij meer tot heelheid komt en weer kan gaan Floreren;  Bloeien en groeien. Jij bent Uniek. Ik kijk aan de hand van jouw hulpvraag wat jij nodig bent omdat ieder proces anders verloopt. Op mijn website;  www.jijfloreert.nl vind je meer informatie over mijn werkwijze.

Wat zijn mijn specialisaties?

Identiteit en zelfbeeld, zingeving/geloofsvragen, angst en onzekerheid, emoties , onverwerkt verleden of traumatische gebeurtenis, grenzen stellen, hoog gevoeligheid, ontdekken van je kwaliteiten, begeleiding bij seksueel misbruik.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan