Coaches

Ellen Hendriks

Integratieve coach & therapeut (in opleiding)
Locatie
Assen
Services
Integratieve coaching en therapie (i.o.)
Beschikbaarheid
In overleg
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Ik ben geboren in 1962, getrouwd, moeder van 3 volwassen kinderen en trotse oma van 4 kleinkinderen. 
Ik wil je graag ondersteunen in het oplossen van de problemen waar je tegenaan loopt, ontstaan door verschillende situaties in het dagelijkse leven. 
Mijn basis ligt in mijn christelijk geloof in God, binnen de praktijk is uiteraard ook ruimte voor jou die niet (meer) gelooft, of een andere religie aanhangt.

Wat heb ik gedaan?
Mijn beroepspraktijk ben ik begonnen als verpleegkundige, daarna heb ik de opleiding gevolgd tot docent verpleegkunde en de Master of education for health professionals behaald. Ik heb mijn certificaat integratieve coaching behaald en volg de opleiding tot integratief therapeut.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Ik ben lid van de NOBCO.

Hoe ga ik te werk als coach / therapeut?
Tijdens de sessies ga je op ontdekkingstocht naar jezelf, naar wat je drijft en motiveert, tijdens je studie, op je werk, thuis of in de kerk. In relatie met anderen en met jezelf.
Ik zou je graag als coach/therapeut begeleiden in jouw zoektocht naar heelheid, en je ondersteunen in het (opnieuw) ontwikkelen van een gezonde relatie met God, jezelf en anderen. De integratieve therapievorm die ik gebruik zet je in jouw kracht als oplosser van jouw eigen problemen. De therapeutische relatie en de persoon van de therapeut worden ingezet als instrument. Deze therapievorm is gericht op cliënten die in staat zijn om (met hulp) verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen proces. Ik wil zorgvuldig werken vanuit kwaliteitscriteria die voldoen aan de principes en richtlijnen die zijn vastgesteld door vakgerelateerde beroepsverenigingen en koepelorganisaties. Ik hanteer daarbij de uitgangspunten van De internationale ethische code voor coaches, mentoren & supervisoren, en ben lid van de NOBCO.

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?
Een hulpvraag kan heel divers zijn. Het leven van alledag kan veeleisend zijn. Je kunt butsen en deuken oplopen door datgene wat er in jouw leven plaatsvindt, of hebt vragen over het omgaan met allerlei zaken.
Datgene waar je tegenaan loopt in je leven, waar je niet alleen uit komt, en waar je coaching of therapie voor wilt. Ik wil je graag begeleiden in jouw zoektocht, je nieuw perspectief helpen zien.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan