Coaches

Hilde Buizer

Coach en relatiecounsellor
Locatie
Gouda
Services
Coaching en relatiecounselling
Beschikbaarheid
Je kunt doorgaans vrij snel in mijn praktijk terecht op alle dagen van de week, behalve donderdag.
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Ik ben Hilde Buizer, getrouwd met Bas, moeder van drie inmiddels volwassen kinderen. Mijn liefhebberijen zijn wandelen, lezen, schrijven, tuinieren, reizen, zingen en piano spelen. Anderen noemen mij empatisch, leergierig, betrouwbaar, geduldig, analytisch, serieus en rustig. Mijn kinderen voegen daar grappig, nieuwsgierig en lief aan toe!

 

Wat heb ik gedaan en wat doe ik nu? 
Na het gymnasium deed ik de opleiding tot directiesecretaresse. Na 8 jaar in dit vak te hebben gewerkt, heb ik een zelfstandig bureau voor verslaglegging en stenografie opgezet, waardoor ik mijn eigen agenda kon beheren en combineren met het moederschap. Ik heb enkele jaren psychologie gestudeerd en daarna de meer op de praktijk gerichte opleiding tot coach/counsellor gevolgd aan de Academie voor Coaching & Counselling. Sinds augustus 2009 werk ik in mijn eigen praktijk: Comfort Counselling & Coaching.

In de coach- en trainersopleiding die ik aansluitend bij Groundwork volgde, heb ik mijn kennis en vaardigheden verder kunnen verdiepen en een grote sprong in mijn persoonlijke ontwikkeling gemaakt. Daarna volgde ik de basis- en vervolgopleiding Emotionally Focussed Therapy voor echtparen. Sindsdien ontvang ik ook geregeld koppels in mijn praktijk voor relatietherapie.

Dit werk geeft mij een intense voldoening. Mensen weer in hun kracht zien komen maakt me heel gelukkig!  Ik heb ruim 25 jaar ervaring opgedaan in het leiden van groepen jongeren en volwassenen in evangelische gemeenten, maak sinds 2000 deel uit van het team dat Rafaël Gemeenschap Gouda leidt, en doe geregeld spreekbeurten. 

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid? 
Ik ben geregistreerd als counsellor bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling en de koepelorganisatie RBCZ. Bij de Stichting EFT sta ik ingeschreven als basistherapeut EFT. Geregelde intervisie met collega’s en supervisie voor mijzelf vind ik belangrijk om scherp te blijven.

Hoe ga ik te werk als coach/counsellor/relatietherapeut? 
Voor mij is het van het grootste belang om vanaf het eerste contact een open, veilige, empatische en vertrouwelijke omgeving te creëren voor mijn cliënten. Ik ga eclectisch te werk, wat betekent dat ik uit de fruitmand van kennis en technieken die aanpak kies die het beste past bij wat de cliënt nodig heeft. Mijn specialisaties zijn: individuele en relatiecounselling, rouw- en verliesverwerking, hoogsensitiviteit en autisme. 

🍪
Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid