Coaches

Hilde Buizer-Schakel

Coach, counselor, traumatherapeut
Locatie
Gouda
Services
Coaching, counseling, relatiecounseling en traumatherapie
Beschikbaarheid
Werkdagen, behalve donderdag
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Ik ben Hilde Buizer, getrouwd en moeder van drie kinderen. Mijn grote passie is mijn vak! Daarnaast heb ik liefhebberijen als wandelen, lezen, schrijven, tuinieren, reizen, zingen en piano spelen. Anderen noemen mij empathisch, leergierig, betrouwbaar, geduldig, analytisch, serieus en rustig. Mijn kinderen voegen daar grappig, nieuwsgierig en lief aan toe!

Wat heb ik gedaan en wat doe ik nu?

Na het gymnasium deed ik de opleiding tot directiesecretaresse. Na 8 jaar in dit vak te hebben gewerkt, heb ik 25 jaar een zelfstandig bureau voor verslaglegging en stenografie geleid. Ik heb enkele jaren psychologie gestudeerd en daarna de meer op de praktijk gerichte opleiding tot coach/counselor gevolgd aan de Academie voor Coaching & Counseling. Sinds augustus 2009 werk ik in mijn praktijk Comfort Counseling & Coaching. In de coach- en trainersopleiding die ik aansluitend bij Stichting Groundwork volgde, heb ik mijn kennis en vaardigheden verder kunnen verdiepen en een grote sprong in mijn persoonlijke ontwikkeling gemaakt. Daarna deed ik de basis- en vervolgopleiding Emotionally Focused Therapy voor echtparen. Sindsdien ontvang ik ook geregeld koppels in mijn praktijk voor relatietherapie. Sinds 2019 combineer ik de begeleiding van cliënten geregeld met traumaverwerking door brainspotting. Sindsdien ben ik nog meer onder de indruk geraakt van het ingeschapen zelfhelend vermogen van ons brein: voorbij het praten vindt diepgaande heling plaats. Met alle mooie gevolgen van dien voor de cliënt zelf en zijn relaties! Ik volg jaarlijks een verdiepende nascholing. Dit werk geeft mij een intense voldoening. Mensen weer in hun kracht zien komen maakt me heel gelukkig!

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik ben als registercounselor lid van de Algemene Beroepsvereniging voor Counseling en de koepelorganisatie RBCZ. Bij de Stichting EFT sta ik ingeschreven als basistherapeut EFT. Regelmatige nascholing, super- en intervisie staan dus vanzelfsprekend in mijn agenda.

Hoe ga ik te werk als coach/counselor/therapeut?

Voor mij is het van het grootste belang om vanaf het eerste contact een open, veilige, empathische en vertrouwelijke omgeving te creëren voor mijn cliënten. Ik ga eclectisch te werk, wat betekent dat ik uit de fruitmand van kennis en technieken die aanpak kies die het beste past bij wat de cliënt nodig heeft. Mijn specialisaties zijn: traumatherapie, individuele en relatiecounseling, rouw- en verliesverwerking en hoog sensitiviteit.

Wanneer ben ik beschikbaar?

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Je kunt doorgaans binnen 4 tot 6 weken terecht op alle werkdagen behalve donderdag.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan