Coaches

Jelleke Kuipers

Integratief Coach, Integratief Therapeut in opleiding
Locatie
Drachten
Services
Integratieve Coaching, Integratieve Therapie (i.o.)
Beschikbaarheid
Ik ben in overleg op werkdagen beschikbaar, overdag en in de avond
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Mijn naam is Jelleke. Woorden die mij omschrijven als persoon: warm, sensitief, rustig, uitnodigend, betrokken, nieuwsgierig, creatief en leergierig.

Ik hou van echtheid en verbinding in relaties. Ik woon met mijn man in Drachten en we hebben drie dochters. Ik geniet van nieuwe dingen ontdekken en ervaren, lezen, buiten zijn in de natuur en muziek luisteren.

Wat heb ik gedaan?
Ik ben als diëtist opgeleid en door mijn interesse voor de mens achter het eten, heb ik me gespecialiseerd in de begeleiding bij eetproblemen, emotie-eten en eetstoornissen. In de loop van de jaren groeide het verlangen om ook echt een opleiding te gaan doen in coaching en therapie. Groundwork was daarop het antwoord, omdat het zo mooi de verbinding legt tussen mijn levensvisie als christen en mijn verlangen om anderen te begeleiden bij heling en groei.

Inmiddels heb ik die droom omgezet in actie en ben ik na de coachopleiding nu in opleiding tot Christelijk Integratief Therapeut. Ik heb nu naast mijn diëtistenpraktijk een Praktijk voor Integratieve Coaching en Therapie en begeleid jongeren en volwassenen met uiteenlopende hulpvragen, met en zonder een hulpvraag op voedingsgebied.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Als therapeut in opleiding waarborg ik mijn kwaliteit doordat ik onder begeleiding van een erkende supervisor werk. Als diëtist ben ik aangesloten bij de NVD en Kwaliteitsregister Paramedici.

Hoe ga ik te werk als coach en therapeut?
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken we kennis met elkaar en krijgen we helder waar jij aan wilt aan werken door middel van coaching/therapie. Ik werk vanuit een integratieve visie, volgens de Groundwork-principes aan verbinding tussen hoofd, hart en handen. Je werkt vanuit eigen verantwoordelijkheid voor je proces, waarbij ik je ondersteun bij het ontdekken, ervaren en het maken van keuzes. We kijken samen wat er nodig is om jou vooruit te helpen. Centraal hierin staat dat ik uitga van gelijkwaardigheid en respect voor wie jij bent en wat je gelooft. We werken vanuit een veilige setting waarin jij mag zijn wie je bent.

Wat zijn mijn specialisaties?
Binnen mijn praktijk begeleid ik cliënten met uiteenlopende hulpvragen. Ik heb specialistische kennis en ervaring als het gaat om eetgerelateerde problematiek.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan