locatie
Arnhem
diensten
  • Relatietherapeut
  • Registercounsellor
  • Trainer
beschikbaarheid
Dinsdag t/m vrijdag
telefoonnummer
06-23 48 11 64
email
joke@artextra.nl
website
http://www.artextra.nl/

Wie ben ik?
Ik hou er van om met mensen om te gaan. Lekker samen wat doen of bomen over van alles en nog wat, met humor, diepgang en luchtigheid. Elke week vind je me op de squashbaan om overtollige energie, vetrolletjes en frustraties weg te meppen. Daarnaast kan ik ook rustig uren zitten lezen en studeren. Ik ben getrouwd, moeder van drie meiden tussen de 16 en 22, schoonmoeder van 3 schone zonen en oma van een kleinzoon van 3.

Wat heb ik gedaan en wat doe ik nu?
Ik heb sinds 2001 een eigen praktijk onder de naam ArteXtra. Mijn passie is mensen te begeleiden bij het (her)ontdekken en accepteren van hun eigenheid. Ik ben opgeleid door de Academie voor Coaching en Counselling, Groundwork en Spectrum.

Welke registratie heb ik?
Ik ben RegisterCounsellor en lid van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling.

Hoe ga ik te werk?
Het counseltraject wordt in overleg met jou vastgesteld. Ik werk volgens de Groundwork-principes en heel ervaringsgericht. De sfeer is vertrouwelijk en open. Ik zal steeds goed naar je luisteren, doorvragen en je uitdagen. Ik ben liefdevol accepterend en confronterend. Gevoelens, gedachten, gedrag en de wisselwerking tussen lichaam, ziel en geest komen steeds uitvoerig aan bod.

We beginnen elke sessie met praten waarna al snel ervaringsgerichte oefeningen volgen waardoor jij als cliënt daadwerkelijk kunt veranderen. Tussen de sessies door ben je zelf met je traject aan de slag door de opdrachten die je krijgt. Deze opdrachten kiezen we in overleg.

Kernwoorden in elk proces: mildheid, ontdekken, acceptatie, geduld, hoop, kracht, groei.