Coaches

Renate Dijkgraaf

Christelijk Integratieve Coach en integratieve therapeut i.o.
Locatie
Dordrecht + Klundert
Services
Christelijk Integratieve Coaching en Therapie i.o.
Beschikbaarheid
Dordrecht: dinsdag 9.30-17.00 uur, op afspraak. Klundert: maandag, woensdagochtend, donderdag en vrijdagochtend, op afspraak
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Compassie voor mensen, wandelen, lezen en creatief bezig zijn. Dit typeert wie ik ben. Ik hou ervan om mezelf uit te dagen, te onderzoeken en te ontwikkelen om vervolgens anderen daarin mee te nemen.

Ik leef vanuit geloof in een persoonlijke God Die een droom heeft voor ieder persoonlijk. Vanuit die visie zie ik ieder mens als uniek en waardevol; in verbinding met zijn relaties, God en zichzelf. Doordat het leven soms anders loopt, raken er dingen verstoord; dromen gaan naar de achtergrond en het wordt soms alleen maar overleven. Graag zou ik meeleven om helpen verbindingen te herstellen, dromen te dromen, drijfveren te hervinden en heling te ontvangen. Er is ruimte voor jouw verhaal in een veilige, oordeelvrije ruimte waar alles mag zijn. Omdat ieder mens ertoe doet, jij ook!

Mijn roots liggen in Gelderland, ik heb International Business & Languages in Groningen gestudeerd en daarna een tijdje in Polen gewoond. Vervolgens zijn we naar het zuidwesten van Nederland verhuisd. Ik heb daar 20 jaar met plezier in een internationale commerciële omgeving gewerkt. Daarnaast was en ben ik actief in het jongerenwerk. In gesprek gaan, even samen oplopen in hun complexe levensfase, heeft mijn verlangen aangewakkerd om op professionele wijze er meer mee te doen.

In 2017 ben ik gestart met de opleiding bij Groundwork en inmiddels gecertificeerd Christelijk Integratief Coach en Christelijk Integratief Therapeut i.o. Ik werk onder supervisie van een erkende therapeut en ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVPA.

Ik ben getrouwd, moeder van 4 kinderen en woon in Klundert, een vestingstadje dichtbij Roosendaal, Breda en Dordrecht. Ik heb mijn eigen praktijk in Klundert en Dordrecht, zodat ik boven èn onder de rivieren goed bereikbaar ben.

Werkwijze
Ik werk volgens de principes van Groundwork en doe dit met passie, omdat ik zèlf veel ontvangen heb (en dat gun ik jou ook!). In de opleiding heb ik veel bagage en tools meegekregen, waardoor ik gericht toe kan passen wat op dit moment nodig is in jouw specifieke situatie. Je mag van mij verwachten dat ik er voor jou ben: betrouwbaar, accepterend, liefdevol confronterend, met respect voor jouw grenzen en wat je gelooft. In de intake is rust en ruimte om samen te kijken of jij op de juiste plek bent in mijn praktijk. Van daaruit gaan we verder werken met een duidelijk behandelplan en jouw hulpvraag en doelen waar we naar toe werken.

Je kunt terecht met uiteenlopende hulpvragen vanuit je persoonlijke en/of werkzame leven. Onderwerpen die eruit springen zijn: 
• Zingevings-/geloofsvragen
• Identiteit en zelfbeeld
• Burn/bore-out 
• Perfectionisme
• Onzekerheid
• Grenzen stellen
• Hechting
• Ontwikkelingsvragen.

Lees meer hierover, reviews èn over mijn werkwijze op www.praktijkregenerate.nl.

Welkom!

🍪
Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid