locatie
Harderwijk
diensten
  • Coaching
  • Verdiepende Reizen
beschikbaarheid
maandag t/m vrijdag
telefoonnummer
06 5494 0530
email
sue.unstuck@gmail.com
website
http://www.unstuck.nl/

Wie ben ik?

Mijn leven kent twee helften. Ik ben geboren en getogen in zuid Wales. Tijdens mijn 24e levensjaar ben ik naar Nederland gekomen om de cultuur van mijn Nederlandse man te leren kennen. Ik bleef plakken. In de loop der jaren heb ik de Nederlandse taal overleefd, drie kinderen groot gebracht en veel kerk- en conferentiewerk verricht. Ik ben dol op vogels, wandelen in de natuur, fotografie, wijn, Welsh rugby en diepgaande gesprekken. Ik sta bekend om mijn unieke blend van serieusheid en relativerende humor.

 Wat heb ik gedaan?

Ik heb mijn geloofsgroei in combinatie met mijn passie voor God in banen proberen te leiden via de opleiding Godsdienst Pastoraat. God heeft me door laten reizen via Groundwork, waar ik me niet langer richtte op theologie via het hoofd, maar waar ik mijn hart heb ontdekt. Juist deze reis betekent dat ik me nu richt op het werken aan innerlijke verandering die mensen dichter bij Gods bedoeling en dichter bij zichzelf brengt. God is immers niet in een theologische doos te vangen. Reizen is nogal een thema bij mij. Ook tijdens de reizen die ik zelf leid (www.unstuck.nl), zoek ik naar ervaringsgerichte manieren om mensen in verbinding met Hem te brengen, zodat reisgenoten met nieuw perspectief naar huis gaan. 

 Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik ben een Groundwork Coach en geregistreerd bij NOBCO.

 Hoe ga ik te werk als coach?

We ontmoeten elkaar eerst vrijblijvend om te onderzoeken of we een klik hebben en om, nadat ik je verhaal gehoord heb, te zien of ik denk je verder te kunnen brengen. Vervolgens stellen we samen jouw doelen vast en via gesprek, psycho educatie en oefeningen, proberen we ruimte te maken in jouw binnenwereld zodat verandering plaats kan vinden en jij dichter bij jezelf kan komen.