locatie
Gorinchem/Leusden
diensten
  • Individuele coaching/ Team- en organisatiecoaching/ Training/Procesbegeleiding
beschikbaarheid
Alle werkdagen, in overleg.
telefoonnummer
06-43840098
email
t.kooiman@gezondewerkrelatie.nl
website
http://www.gezondewerkrelatie.nl/

Wie ben ik?

 

Ik ben getrouwd met Dorine, we hebben 4 kinderen en genieten samen van reizen, muziek, watersport, lezen en we hebben samen een passie voor ‘gezonde huwelijken’ en het land Oeganda.

 

Ik geniet ervan wanneer mensen of groepen in beweging komen en verantwoordelijkheid nemen om veranderingen in gang te zetten. Mijn geluksmomenten ontstaan wanneer ik kan bijdragen aan het (opnieuw) ontdekken van mogelijkheden en het losmaken van energie in (complexe) processen. Anderen faciliteer ik graag om eigen antwoorden te vinden en inspireer ik om tot ‘nieuwe’ oplossingen te komen. Ik sta graag naast mensen en ik breng graag beweging waar het vast zit. Versterken, ontwikkelen, verhelderen en ontwarren: dat zijn de pijlers in mijn dagelijkse werk als coach en procesbegeleider.

 

Kenmerkend voor mij zijn de woorden: verbindend, vriendelijk confronterend, pragmatisch en humoristisch. Eigenaarschap, transparantie en ‘samen’ zijn voor mij belangrijke uitgangspunten. 

 

Wat heb ik gedaan?

Ik heb meer dan twintig jaar ervaring als (team)coach, trainer en procesbegeleider in alle sectoren. In mijn coachpraktijk begeleid ik individuen en teams bij groei- en ontwikkeltrajecten.
Zie ook mijn linkedIn profiel.

 

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik ben als registercoach aangesloten bij de beroepsvereniging LVSC. 

 


Hoe ga ik te werk als coach ?

Individuele coaching

Ieder coachtraject start met een intake. Hierin formuleren we samen de coachingsvraag.
En kijken we ook of er voldoende ‘klik’ is. Jouw coachingsvraag bepaalt ook de aanpak.
Naast de integratieve methodiek vanuit Groundwork kan ik putten uit een uitgebreide toolbox van interventies die jouw proces kunnen ondersteunen. Jouw coachingsvraag
staat immers centraal.

Teamcoaching

Daarnaast kun je me benaderen voor teamcoaching in je bedrijf of organisatie. Ik lever graag een bijdrage aan het gezond maken of gezond houden van de werkrelatie en het versterken van de samenwerking. Samen met plezier bouwen aan prestaties is mijn motto.
Deze trajecten zijn altijd maatwerk en starten ook met een persoonlijke kennismaking.