Webinarserie

over persoonlijke grenzen

Love thy limits

Een nieuwe driedelige webinarserie van Groundwork over het onderwerp 'persoonlijke grenzen'. Drie avonden met vernieuwend en verdiepend onderwijs. Live online te volgen én later terug te kijken wanneer jij wilt. Inclusief een digitale reader bij elke les met de behandelde stof, extra informatie en de oefeningen.

Drie nieuwe lessen

  • Wat zíjn persoonlijke grenzen eigenlijk? Hoe ver is té ver? Ontdek wat de bijbel ons leert over grenzen en begrenzen en ook welke mythes er bestaan over dit onderwerp.
  • In deze serie verken je je persoonlijke grenzen, leer je hoe je ze kunt afbakenen en ontdek je hoe je er helder over communiceert.
  • De inhoud per les is nog in ontwikkeling. Binnenkort lees je op deze plek meer informatie over de deelonderwerpen.

Praktische informatie

Een webinar start om 20.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Het gaat om 3 donderdagavonden:

  • 18 maart 2021
  • 29 april 2021
  • 27 mei 2021

Je ontvangt 1 dag van tevoren een mail met daarin een link waarmee je inlogt op de avond zelf. We gebruiken het platform webinargeek dat zeer gebruiksvriendelijk is én bovendien helemaal veilig is conform de AVG-norm. Je hoeft niks te installeren om de webinars te kunnen volgen. Je kunt ze bekijken op je pc, laptop, tablet of telefoon.

We maken per les een digitale reader die je als download aangeboden krijgt. Zo volg je de lessen makkelijk en kun je eventuele aantekeningen bij de dia's schrijven. In deze reader vind je ook de oefeningen die tijdens de avonden aan bod komen en wat extra

Ja, dat kan. Als je je aanmeldt voor de serie, dan ontvang je na elk webinar ook persoonlijke link waarmee je de les terug kunt kijken op een voor jou handig moment.

Ook als je je pas na het eerste of tweede live webinar aanmeldt, ontvang je een terugkijklink van de les(sen) die je gemist hebt.

Na afloop van de laatste les in de serie, zijn webinars nog ruim een maand te bekijken. Tot en met juni 2021.

Jazeker. Voor deze serie gelden geen extra eisen voor deelname. Ook is de serie geen vervolg op andere trainingen of webinars van Groundwork. Kortom: een prima moment dus om in te stappen en kennis te maken met ons onderwijs. De lessen in deze serie houden wel verband met elkaar, dus het is raadzaam om geen les over te slaan of - wanneer je de lessen op een later moment terugkijkt - de volgorde te veranderen.

Deze webinarserie omvat 3 avonden van 2 uur live onderwijs die je online volgt. Per avond ontvang je een digitale reader als naslag. Volg je de lessen live, dan kun je ook vragen stellen aan het eind van elke les. (Niet elke individuele vraag kan worden beantwoord, maar we doen ons best. Vragen die vaker gesteld worden komen doorgaans aan bod in de volgende les).

De lessen worden gegeven door Michelle van Dusseldorp en zij wordt bijgestaan door verschillende docenten van Groundwork.

De lesstof wordt speciaal voor deze webinarserie ontwikkeld door Michelle van Dusseldorp en diverse andere docenten die aan Groundwork verbonden zijn. Ons onderwijs is gebaseerd op een mix van psychologie en theologie.

🍪
Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid