Werkboek bij de opvoedtraining You raise me up

Iedereen heeft het in zich om een goede ouder te zijn. En toch is opvoeden vaak knap lastig. Van de babytijd tot aan de volwassenheid loop je als ouder tegen enorm veel dingen aan. En niet in de laatste plaats tegen jezelf.

Voor wie de online training You raise me up al heeft aangeschaft, is het werkboek ook als los extra exemplaar beschikbaar. Handig om als ouders ieder met je eigen werkboek aan de slag te gaan.

De online training You raise me up is ideaal voor ouders die willen groeien in hun rol als opvoeder. En of je kinderen nog heel klein zijn óf al bijna volwassen: investeren in je ontwikkeling als ouder loont altijd. Het is nooit te laat om daarmee te starten. 

Het werkboek is niet te gebruiken zonder de videolessen van de online training You raise me up. Heb je de video's nog niet, bestel dan de online training You raise me up in de webshop. Daar ontvang je het werkboek gratis bij. 

Video

Ga je voor het eerst aan de slag met de training You raise me up, dan heb je de videolessen nodig bij je werkboek. Bestel dan de online training in de webshop: Jong kind (0-11 jaar), Oudere kind (12-24 jaar) of Compleet pakket (Jong kind - Oudere kind).

Bestel hier You raise me up (online training + werkboek)

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan