Groundwork Basictraining

Reviews en beoordelingen

9.6 18 reviews
Schrijf een review
Dieteke Visser • 26-10-2020
Wat een geweldige training. Zoveel mooie inzichten die me de komende jaren gaan helpen én waarmee ik anderen kan helpen. De docenten zijn onderhoudend en weten je aandacht drie dagen lang goed vast te houden. Bijzonder hoe Bijbelse waarheden en psychologie samen komen. De coachsessies waren helend voor mij. Een dikke aanrader voor iedereen die inzicht wil krijgen in oorzaken van zijn/haar (ongewenst) gedrag en daar verandering in wil brengen.
Annemarie • 27-9-2020
De Groundwork Basictraining is een mooie mix van theorie en oefeningen onder leiding van professionele coaches. Waar ik het meest aan heb gehad, is dat ik copingtechnieken heb gebruikt in het verleden die toen effectief waren, maar nu niet altijd meer. En dat je je daar niet voor hoeft te schamen, maar dat je dat gedeelte in je kan bedanken en kan gaan leren het de juiste plek te geven. Daarnaast heb ik geleerd dat door 'te zijn' in een situatie je oordeelvrij kan luisteren. Een training die me weer verder helpt. En zeker de moeite waard. Alles was tot in de puntjes geregeld.
Eduard • 26-9-2020
De Groundwork basictraining heeft een mooie aanzet gegeven om van je hoofd bij je gevoel te komen. De training is een mooie mix van theorie gecombineerd met nuttige oefeningen. Samengevat inspirerend en motiverend om met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan!
🍪
Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid